OČEKUJE SE EKS**ICITAN SNIMAK MAJE MARKOVIĆ: Zadrugarka potvrdila, pitanje je dana kada će ISPLIVATI

Nakon što je izgubila u duelu sa Filipom Carem st***eta je napustila velelepno imanje “Zadruge” i uputila se u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je sačekao njen zvanični dečko bivši učesnik Alen Hadrović.

Susret je bio veoma emotivan, čak su i zaplakali i oboje su jasno dali na znanje da se i dalje vole i da su nesalomivi uprkos svim preprekama i nedaćama koje su im se dešavale u poslednjih sedam meseci. Mi smo je odmah na početku pitali kako se oseća i da li je u ljubavi sve u redu:

Sve vreme sam samo o Alenu mislila i samo on mi je bio vodilja da budem strpljiva i sačekam da izađem. Mislila sam stalno na njega. To mi je dalo snage da ostanem i kada je on napustio “Zadrugu”. Nisam dovodila u pitanje to da li će me čekati. Ja sam u njega sigurna. Znala sam kakvu smo priču imali sve ovo vreme.

Ali svašta je isplivalo o tebi. Klip gde si bila pij**a, pa onaj gde moliš bivšeg Jovicu za s**s…

Iskreno, to me je malo brinulo, ja nisam znala šta je izašlo ni kako to sve izgleda. Nisam mogla noćima da spavam u “Zadruzi”, pluća su me bolela, srce me je žigalo od brige.

Mislila sam na svoje, kako je njima. Nije to svejedno. Imam dete, sina, i na njega sam mislila. Baš mi je to sve bilo pravi pakao.

Da li ima još toga što može da se pojavi?

Ne smem ništa da tvrdim jer sam i na ove snimke zaboravila. Možda ispliva još nešto, na primer s**s (smeh). Meni je bitno da to ne povredi moje voljene. To bi mi bio najveći poraz u životu. Nisam majka iz pakla, kako su me nazivali, najviše na svetu volim svoje dete.

Ko glumi moralnu devojku, a daleko je od morala u “Zadruzi”?

Ima ih dosta, jednostavno, kao da imaju amneziju. Vidite Taru kako se sada ponaša. Kao da je nevina svetica. Neće da priča o seksu, izbegava devojke koje su moralnije od nje. Ona se uživela u neku novu ulogu, ovo nije prava Tara.

Da li će ona i Ša opstati u spoljnom svetu?

Ako uzmem u obzir kako je on nekada pričao o svojoj ženi, da je jedina, najbolja i nezamenljiva, rekla bih da je taj odnos neraskidiv. Smela sam ruku da stavim u vatru da je nikada neće prevariti. Mislim da on i Tara nemaju perspektivu napolju i da Ša jedva čeka da ode u stan kod žene.

Ko najviše tračari u kući?

Sandra Rešić je uvek u toku sa kim ko šta radi. Ona sve vidi. Gora je od bilo koje babe. Onda ustane i žustro brani svoje stavove. Ljudima se ona smučila. Izbulji oči i samo se sv*đa. Nju neće ljudi hteti nigde da slušaju posle “Zadruge”. Ostavila je loš utisak na sve gledaoce.

U koga se Brendon zaljubio, u Kristijana ili Janjuša?

Više spopada Janjuša i bukvalno leži na njemu, mazi se. Meni samo nije jasan Janjuš, koji sve to dozvoljava i blamira se. I Kiki se dopada Brendonu, ali tu nema toliko opuštanja

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.