DEVIN IPAK NIJE SIN MIROSLAVA ILIĆA: Otkrivene nove informacije koje su ZGRANULE JAVNOST, NADA TOPČAGIĆ POTVRDILA

Miroslav Ilić ipak nije otac Devinu Antonoviću?!

Nada Topčagić ubeđena je da Miroslav Ilić neće nikad priznati sina Devina kog je dobio iz veze sa Mirjanom Antonović jer smatra da mu on nije otac.

Pevačica kaže da bi i ona postupila identično kao njen kolega, kad je neko nešto primorava, ona se tada zaintati i ne želi.

Nada brani kolegu!

Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta b**ala.

E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam.

Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada za SVET i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ.

Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte.

Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada za SVET.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.