IMALI SU VIDEOPOZIV, DOVOLJNO JE DA BUDE PORED NJE: Čorbin BRAT podržao vezu sa OVOM zadrugarkom

Brat Milana Jankovića Čorbe otkrio šta misli o njegovom odnosu sa pojedinim ukućankama!

Učesnik “Zadruge 4” Milan Janković Čorba dobio je etiketu pravog zavodnika, koji je uspeo privući pažnju mnogih učesnica pomenutog rijalitija, a posebno je zapažen kroz vezu sa Majom Marinković.

Njih dvoje su bez ustručavanja upražnjavali odnose, ali je nedugo nakon toga usledio i raskid. Ćorba se od tada zakleo da neće uploviti u emotivne odnose.

Ukućanka koja je nedavno ušla, Teodora Bilanović poznaje se sa Jankovićem još od spolja, a njih dvoje su sve bliži i u kući.

Čorbin brat Marko prokomentarisao je taj odnos, ali i otkrio šta zna o mladoj pevačici Teodori.

– Što se Teodore i Čorbe tiče, meni su oni top. Ali s obzirom na to da je on dao reč kako neće biti ni sa jednom devojkom, ja sam siguran da to neće pogaziti, ma kakvim izazovima bio izložen.

Dovoljno je da bude pored nje, dosta se slika o njemu popravlja, u odnosu na ono što se u prošlosti dešavalo sa Majom. On ima moju podršku u svemu, ali smatram da mu to u životu nije trebalo.

Teodora je fina devojka, lepog ponašanja, umerena i dosta prijatna, lepo utiču jedno na drugog, Ja sam ZA – prokomentarisao je Marko i dodao:

O njoj mi je pričao samo pozitivne stvari. igrom slučaja sam jednom bio tu kada su imali video poziv i moj se utisak o njoj nije promenio ni sada, kad je u rijalitiju. Ona je možda i jedna od najboljih devojaka u kući i njih dvoje zajedno imaju moju podršku – završio je Čorbin brat.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.