ZORICA MARKOVIĆ O DUGU DARKA LAZIĆA: ‘Kad sam mu pomenula, kao da sam ga ubola u oko”

Pjevačica Zorica Marković nedavno je izjavila da joj kolega Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj navodno godinama duguje.

Ipak, Zorica se najviše iznervirala kada je čula da je Darko ogovara po medijima i priča na sav glas kako preko njega želi malo medijskog prostora u novinama.

– Više ni ne čitam ko kakve izjave daje, ni ko kome zabada nož u leđa, pa ni šta kaže Darko Lazić.

Ja njega zaista volim i stvarno nisam rekla da bih voljela da on završi u zatvoru.

Mislila sam na sve koji prave te korona žurke i ne poštuju mjere.

Novčana kazna za sve koji prave žurke, ako ponove isto onda još veća kazna kao što svuda u svijetu rade, a to je kućni pritvor ili zatvor.

Pa koliko nam dnevo ljudi u**re, gdje je tu savjest.

Darko je poslednji na planeti da bilo šta ružno kažem, a on se pali kao hepo kockica, koji mu je moj više – rekla je Zorica, pa nastavila:

– Kada je prije dvije godine gostovao u “Zadruzi”, sedjeli smo sa Janjušem i razgovarali da nas troje otvorimo neku kafanu.

Šalili smo se da se zove “Daleko bilo” i tada sam onako iz zezanja rekla “Prvo da sa Darkom izravnam račune”, kad plati ceh, možemo da sarađujemo!” Kao da sam ga ubola u oko.

Samo to spominje. Od tog ceha je prošlo četiri godine i ja sam platila u restoranu taj dug od nekih 50.000 dinara i kraj priče – rekla je pjevačica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.