PRVO SAM IMALA DVOJICU U JEDNOM DANU, PA ONDA OSMORICU: Snimak Jovane Jeremić sa FAKULTETA ostavlja bez teksta

Voditeljka iznenadila sve besedom!

O voditeljki Hepi televizije Jovani Jeremić dosta se pričalo u poslednje vreme, a naročito zbog njenih urnebesnih izjava.

Neretko govori o škakljivim temama, a u intervjuima je pričala o svojim i tuđim lapsusima, koleginicama od kojih je bolja, ali i o svom braku i fizičkom izgledu.

Iako mnoge njene izjave kruže Internetom, ponovo je aktuelan stari snimak, u vreme kada se takmičila u besedništvu. Jovana je tada studirala Pravni fakultet u Beogradu.

Jovana je izgledala dosta drugačije, a obučena u crnu haljinu, govorila je o moralistima, pro***ma, srpskim sponzorušama. Na početku je dobila aplaus, a kada je progovorila i povike.

– Prvo sam imala dvojicu u jednom danu- rekla je Jovana nakon čega je usledio smeh i aplauz.

Onda osmoricu… a onda sam prestala da brojim. Ovo su reči komšinice s kojom sam odrasla”, govori Jovana i počinje besedu i pr***ma i moralu, odnosno “nemoralu onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata dok hvale srpske st**te- dodala je pa nastavila:

– Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke… Koliko je samo devojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju!- vikala je Jovana.

Znala je da se uživi u ulogu, pa je sve vreme držala pažnju publike.

Po čemu su Markesove tužne k**ve i pr***ke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih.

Dostojevski je na jedan tas stavio grehe pr**utke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je ku**a dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje decu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice.

Čija je pro***ja gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te devojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negde…- završila je.

(Republika)

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.