LUNA I MARKO KUPILI STAN OD 300.000 KM: Oglasio se Marko i otkrio detalje

Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković pazarili su stan u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a kako Srpski telegraf saznaje, nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu.

Budući roditelji riješili su da se skuće na ovoj lokaciji jer Lunin stan, u kom su do sada živjeli na Novom Beogradu, nije dovoljno prostran, pa bi bio tesan od trenutka kada beba sredinom juna dođe na svijet.

– Marko i Luna već mjesecima razmišljaju o prodaji stana na Novom Beogradu jer nije dovoljno komotan i veliki za tročlanu porodicu.

Miljković je prije nekoliko mjeseci preko kontakata koje ima u Beogradu počeo da se raspituje gdje za kratko vrijeme može da nađe nekretninu sa tri sobe i terasom, pa je s prijateljem obišao nekoliko lokacija na kojima su nekretnine u izgradnji.

Na kraju mu se svidio trosoban stan na Bežanijskoj kosi, a u pitanju je nekretnina od 80 kvadrata sa terasom, koju je i pazario – priča zalist izvor blizak paru.

Na lokaciji na kojoj Luna i Marko planiraju da se skuće, cijena kvadrata je oko 2.000 evra, pa će za nju iskeširati oko 160.000 evra.

– Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje.

Cijena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode.

Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unaprijed za kupovinu, ali on za to neće da čuje – priča nam izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati:

– Luna i Marko planiraju da stan u kom su sada stave u oglas i izdaju ga. Prvo su mislili da je najpametnije da ga prodaju i dodaju ostatak novca za novu nekretninu jer će ih s opremanjem sve koštati više od 160.000 evra.

Sad im nije toliko bitna cijena jer žure da se što prije usele dok se Luna ne porodi – priča sagovornik.

Pozvali su Marka kako bismo provjerili naša saznanja, a on nam je sve potvrdio:

– Ne bih da pričam o cijeni stana, ali je tačno da se uskoro selimo. U opticaju su bile dvije lokacije, ali još ništa nije sređeno.

Luna je odmah rekla da ne želi da se o tome piše i da sve držimo u tajnosti, pa poštujem njenu odluku.

Sad nam je najbitnije da beba dođe zdrava na svijet, a imam dosta ljudi koji su mi pomogli da odaberemo stan – rekao je kratko Miljković prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.