BORIĆEMO SE U FINALU: Marija Šerifović otkrila na koga računa u “Zvezdama Granda”

Iako ne želi favoriziranje.

Marija Šerifović, nakon sk**dala sa diskvalifikovanom takmičarkom, otkrila je ko su joj favoriti u takmičenju “Zvezde Granda” i istakla da joj nedostaju nastupi:

– Ne mogu da kažem da postoji favorizovanje, ali istovremeno nemam problem da pohvalim nekog javno, ko je bio maestralan u mojoj grupi.

U prošlom krugu u mom timu su apsolutno briljirale Valentina Kuzmanović i Krstinja Todorović.

Stvarno smo se našle u svakom smislu i Krstinja je jedna divna djevojka, poslušan đak i sigurna sam da ćemo se boriti hrabro u finalu – rekla je Marija.

Šerifovićeva ne krije i da joj veoma nedostaje pevanje. Prošlo je više od godinu dana od njenog poslednjeg koncerta i turneje, pa pjevačica jedva čeka da ponovo počne da radi punom parom, kako je i navikla.

Jedanaestog marta je bio onaj posljednji koncert kada sam se ja odjavila… Nedostaje mi publika.

Ne znam više šta ću sa sobom, sve što je trebalo da pročitam pročitala sam, sve što je trebalo da odgledam, odgledala sam.

Pomirila sam se sa činjenicom da sigurno do duboke jeseni, čak i zime, se za mene neće ništa promijeniti, jer svi mi koji smo koncertni izvođači, posljednji smo otišli, ali posljednji ćemo se i vratiti na scenu.

Ono što je lijepo za mene je da imamo rasprodat koncert, to je taj četvrti i bukvalno od 3.000 i kusur karata je samo par ljudi poželjelo da vrati karte, što je lijepo znati, pogotovo u ovim vremenima kada je ljudima neophodan novac, tako da je to znak da svi jedva čekamo da se nastavi.

Kada izađe novi album, onda će se destiti jedna velika regionalna turneja – istakla je Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.