EVO KO SU PEVAČI KOJI IMAJU VANBRAČNU DECU: Većina je PRIZNALA očinstvo, a EVO ko nije

Na javnoj sceni kruže priče i o pevačima koji imaju vanbračnu decu, a evo nekih od njih.

Većina poznatih muškaraca na javnoj sceni koji imaju vanbračnu decu priznali su očinstvo, mada postoje i oni koji to negiraju, čak i pored brojnih dokaza.

Iako mnogi od njih otvoreno o tome govore, pojedini i pored sudskih presuda, ne žele priznati očinstvo.

Pokojni Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, od samog početka je učestvovao u odgajanju vanbračnog sina Roberta, kojeg ima iz veze sa Nevenkom Prodanović.

Prvi put sam Roberta video kada je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga a da nisam ništa proveravao.

Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da radi, prestao sam da ga izdržavam – izjavio je svojevremeno pevač.

U tom smeru je krenuo i pevač Marinko Rokvić, koji je javno obelodanio da ima vanbračnog sina Daria. Rokvić je sina oduvek tretirao kao punopravnog člana porodice.

Folker Era Ojdanić poznat je po tome da voli žene, te kao produkt toga ima i dvoje vanbračne dece, sina Andreasa i ćerku Bjanku, a svojevremeno je izjavio i da je ponosan na naslednike.

Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav s drugaricom – ispričao je Era.

Pevač koji nikada nije želeo da prizna očinstvo jeste Miroslav Ilić koji je, pre 33 godine, navodno dobio sina Devina sa ljubavnicom Mirjanom Antonović.

Pevač narodne muzike odbijao je i kontakt sa vanbračnim sinom, a u toku je sudski proces u Beogradu tokom kojeg će Ilić morati da se podvrgne DNK analizi, kada će konačno biti stavljena tačka na ovu priču.

Brena je rekla još odavno da je danas lako utvrditi ko je čije dete, ali ja ne vidim razlog da idem na DNK, niti mi pada na pamet da to radim zbog nekoga ko je ps**opata – branio se Miroslav.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.