TA VEZA JE TOLIKO TOKSIČNA, A ČORBA JE NEBITAN: Majin OTAC OPRAVDAO ćerku, pa ZAP*IJETIO Janjušu

Nakon sk*ndala posle svadbe, Majin otac prokomentarisao je celokupnu sitaciju i ćerkin odnos sa Janjušem.

Naime, nakon povratka mladenaca iz hotela gde su proveli prvu bračnu noć, Marinkovićeva je napravila haos.

Maja je odmah zatražila od Janjuša da joj ispriča sve šta se desilo između njega i Aleksandre, a potom i fizički na**nula na oboje, nakon čega je obezbeđenje moralo da interveniše.

Posle svega, oglasio se i Taki koji jedva čeka da se sve završi.

Ja više ne znam šta da kažem, ta veza je toliko toksična da jedva čekam da se sve to završi. Ne znam kako da regujem više, svi smo videli ono pomirenje, pa onda juče haos na svadbi.

Postoji velika emocija između njih, ali je to toliko toksična veza. To nije dobro ni po nju, ni po njega, ni po njegovu porodicu , ni po moju.

Moram da kažem da mi je jako krivo što se tako ponašaju, jeste to rialjiti ali ne treba to tako – rekao je Taki za Pink.rs.

Zatim je prokomentarisao i su*ob sa Aleksandrom, uzimajući za opravdanje zatvoreni prostor koji deluje na njih.

Jao ja ne znam šta da vam kažem, njih dve su igrale zajedno na devojkačkom, a nakon toga su*ob, ljudi se grle, ljube tamo, a onda se s*ađaju pa sutra opet tako. Ja moram da kažem da je to zatvoren prostor i da on tako deluje na njih.

To jeste velika porodica tamo, ali… – otkrio nam je Taki, koji je se posle toga osvrnuo i na odnos Maje i Čorbe:

Čorba i Maja su bili u vezi, ali nije bilo nikakvih suk*ba, ali opet taj Čorba je nebitan, nije mi jasno kako čovek ne sme da prizna svoje emocije, a vidi se da ih ima. Pogotovo to što stalno sluša druge i zbog toga se ponaša tako, on je veliki manipulator – prokomentarisao je Majin otac.

Potom je istakao da se Janjuš drugačije ponaša kada je sam sa Majom, nego u ostalim situacijama, te da to Maju najviše isprovocira. A onda je i zap*etio Majinom dečku.

Moram da kažem da se su*obi između Maje i Janjuša dešavaju zbog toga što Janjuš Maji priča jednu stvari ispod jorgana, a onda van toga laže, nju to nervira pa nasrće na njega, ali nije ni on naivan.

On namerno to izaziva, meni samo nije jasno kako on može nju toliko da vr*đa, a sam ima ćerku. Ja sam u kontaktu sa Stanijom i Aleksandrom, svi mi mislimo i vidimo da on njoj priča i obećava sve ispod jorgana, ali van toga pravi priču, a njoj to smeta pa zato onako i reaguje.

I ona njega napada i on nju, to nije zdravo, ipak je on muško. Dobra je cela ta priča rijaliti, ali nije to normalno. Vole se oni, to se vidi, ali ja to ne podržavam, i uvek ću stati iza svog deteta. Ako im ja budem ušao tamo, neće njima biti dobro – upozorio je Taki.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.