SAD JE STVARNO KRAJ: Igor iznio kofere i odjela na vješalicama iz Severininog stana

Sad je stvarno kraj. Hrvatska pjevačica Severina Vučković donijela je odluku da njen još uvijek zakoniti suprug Igor Kojić napusti dom u Zagrebu.

Prema saznanjima „Blica“, početkom aprila Igor je spakovao kofere i napustio stan u zagrebačkom naselju Kozjak, gdje pjevačica stanuje već duže vrijeme. Kako tvrde komšije, Igor je vukao je kofere i odjela na vešalicama.

– Već nekoliko mjeseci Severina i Igor nisu viđeni zajedno, a prije toga je on tokom boravka u Zagrebu stanovao s njom u stanu.

U zgradu jedino dolazi njen menadžer Tomica, s kojim se pomirila, te je on jedino posjećuje.

 

Prije nekoliko dana pojavio se Igor, koji je došao sa kombijem beogradskih registracija, nije se dugo zadržao, već je bio prisutan taman toliko koliko mu je bilo potrebno da ukrca stvari u kombi.

 

Uspio je za svega sat vremena da ubaci nekoliko kofera i veliki broj vešalica na kojima su se nalazila muška odjela, košulje, jakne i druge stvari.

Severina ni u jednom trenutku nije napuštala stan, i nijemu niko pomogao da se iseli.

 

Očigledno je da su između njih dvoje zahladnjeli odnosi, te da posljednjih godinu dana ne komuniciraju – priča jedan od komšija za Blic.

Seve se pos**đala s prijateljima

 

Severina se, kako se već pisalo, pos**đala s čovekom koji je bio alfa i omega njene karijere, najbližim saradnikom i prijateljem – menadžerom Tomicom Petrovićem, s kojim je posle nekoliko godina loših odnosa uspjela da se pomiri.

 

Završila je prijateljstvo sa stilistom Petrom Trbojevićem, koji joj je bio jedan od najbližih saradnika, ali i s fotografom Jelenom Balić, koju je vodila na skoro sva svoja putovanja i koja je bila njen lični fotograf i bliska prijateljica.

Nedavno je u javnost izašla i nezvanična informacija da je stavila tačku na prijateljstvo s Andreom Čermak, venčanom kumom, i nije prisustvovala proslavi njenog 45. rođendana prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.