OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA GRANDA: Evo ko priprema Karleušine kandidate

Kada je riječ o takmičenju ”Zvezde Granda” i njenom timu koji vrijedno priprema za peti ali i naredne krugove, Jelena posebnu zahvalnost duguje Miri Škorić i priznaje da bez nje ništa ne bi bilo isto: “Bez sumanute i surove podrške koju imam u mojoj dragoj Miri Škorić, koja dan i noć provodi sa kandidatima u studiju, ja imam malo lufta i daha.

Ona se posvetila toliko da se ekstremno vezala za njih i svaki njihov neuspjeh na sceni doživljava jako lično, tri puta više nego ja. Ali za svakog smatramo da je za finale.”

Nakon sk**dala koji se desio zbog diskvalifikacije kandidatkinje ”Zvezda Granda” Vanje Knežević, na meti osude , po*rdnih komentara i pretnji nije bila samo Jelena Karleuša, već i njene maloljetne kćerke Atina i Nika Tošić.

Pjevačica je iskoristila da slobodno vrijeme pred početak snimanja 5.kruga ovog popularnog šou programa provede u Emiratima, a razlog odlaska prvenstveno je bio skretanje pažnje djeci sa svega što se u Srbiji dešavalo.

– Divno smo se provele, mazile kamile, one su vozile one motore, plovile smo brodom i uživale. Sve tri smo zapravo pobjegle od tog stresa, jer nažalost osim mene, i moje kćerke su proživljavale stres zbog slave njihove majke- kaže Jelena za Grand.Online.

S obzirom da su joj djeca na pragu puberteta i nedovoljno zrela da bi shvatila o čemu se radi, Jeleni je kao majci bilo teško i mučno objasniti šta se dogodilo, i zašto su djevojčice od jedanaest i dvanaest godina dobijale pri*etnje sm*ću- Morala sam svakodnevno da im objašnjavam da sve ružno što dobijaju po društvenim mrežama nije zbog njih nego zbog mame, i da ne shvataju to lično.

Jako je stresno i tužno djetetu prijetiti sm*ću u vrijeme kada mnoga djeca zbog pritiska i de**esije čine razne glu*osti i imaju su**idalne misli.

Ja sam bila u strahu i pokušavala da im objasnim da to nema veze sa njima, da su one divne djevojčice, dobri su đaci imaju sve petice, da ništa loše nisu uradile, da su vrijedne i dobre i da je sve to samo zbog mame.

A onda sam morala da im objasnim da ni mama nije loša, nego da je prosto posao mamin takav da izaziva tu vrstu pažnje.

Sve u svemu, spakovala sam djecu i otišla sam u Dubai – iskreno govori Jelena prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.