JELENA KARLEUŠA OD GRANDA UZIMA 200.000 EVRA: Evo koliko Saša Popović plaća ŽIRI

Kroz takmičenje “Zvezde Granda” prošlo je mnogo takmičara, ali isto tako i veliki broj članova žirija.

Međutim, trenutna postava koju čine: Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Jelena Karleuša na čelu sa Sašom Popovićem, zadržala se malo duže.

O tome koliko “Grand” plaća članove žirija mnogo se spekulisalo, a sada je “Objektiv” došao do platnog spiska ovih sedam muzičara koji određuju ko će biti zvezda, a ko ne.

“Grand” produkcija je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca.

Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u „Grandu” zaposlena kao muzički urednik. Ipak, aktuelne honorare „propisao” je Saša Popović dok je bio na čelu „Granda”.

Visina honorara do sada je bila strogo čuvana tajna, ali je izvor blizak “Grand” produkciji otkrio koliko su plaćeni članovi žirija:

Đorđe David prima oko 1.000 evra po emisiji, Bosanac uzima 1.500, a Ana Bekuta i Viki Miljković dogovorile su se sa produkcijom za blizu 2.000 evra. Marija Šerifović zarađuje 3.500, a Jelena Karleuša je na vrhu sa 5.000 – rekao je izvor, a potom je izvedena računica koja je jasna.

S obtirom na to da se u sezoni snimi 40 emisija “Zvezda Granda”, dolazimo do podatka da Karleuša samo od ove emisije godišnje zaradi oko 200.000 evra. Sledi Marija Šerifović sa 140.000, zatim Bekuta i Viki (80.000), Bosanac sa 60.000 i Đorđe David sa 40.000 evra. Međutim, ovenavode niko nije želeo da potvrdi.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.