TI SI JEDNA BABA, MEŠAŠ SE U TUĐE ŽIVOTE: Ša ponovo IZ**EĐAO Nadicu: Ona mu spomenula Kiju pa OVO OBEĆALA

Nenad Aleksić ponovo izvr**ao Nadicu.

(Porodični sastanak je u toku, a nakon izlaganja Marka Janjuševića Janjuša o svojim problemima sa devojkama, Lepi Mića je napao i Aleksandru Nikolić za ponašanje. Zatim je Nadica Zeljković uzela reč.

Kad ja gledam kako se tučete, meni radi neki adrenalin. Meni sad može da skoči pritisak kad pomislim kakve posledice možete da imate. Pos**đate se, ali posledice, da li su tra**čne psihičke ili fizičke, bolje da ne govorim.

Često se pozivate na mene da sam matora, ali ovde imam par ljudi kojima posvetim pažnju, Matora, Anđelo, Sanja, Mina, Ša… Ja imam pravo da vam kažem – pričala je Nadica.

– Ja sam rekao zašto, ovo je kraj svih krajeva. Ja znam sam da li ću se izvući iz ovoga. Još jednom ću reči da se zabrani prilizak meni i mojoj porodici – dodao je Janjuš.

– Vi ste jako loše osoba, vi ne volite nikoga – ubacio se Ša.

Što sam vam posvetila pažnju, ne možete da se složite sa mnom, to što ja vama kažem nešto surovo, vi mene mrzite, pa pomešate osećanja.

Ne mora da znači da sam u pravu, ali ja vam pričam jer mi značite mnogo. Od vas neću odustati do kraja – rekla je Nadica.

– Zašto preskačete terapiju? Vi niste normalni – dodala je Rialda.

Iz nekih razloga nemam s nekim konflikt. Možda ja lupam gl**osti, što uopšte posvećujem svoje živce vama. Pogotovo sa Ša. Ja to nisam zaslužila, da on meni kaže da sam matoro go**o. Sinoć sam mogla toliko da ga isprovociram da grebe na vratima – rekla je Nadica.

– Ti si baba jedna, imao sam jednu babu koja se mešala u tuže živote, i svi su joj krivi. Ti si se posvetila svojoj igri u rijalitiju, ne ide ti se kući – dodao je reper.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.