JANJUŠ PRELOMIO: Tužiću Maju i tražiću ZABRANU PRILASKA

Janjuš otkrio da će tužiti Maju i da će tražiti zabranu prilaska.

Tokom današnjeg dana na sastanak na temu međuljudskih odnosa je počeo, a prvi za reč se javio Lepi Mića.

Muškarac je neko ko treba da bude tolerantan i pravo muško. Ja treba da se tresem ovde da će neko nekom da odnese glavu. Smatram da je krajnje vreme da se dozovete pameti – pričao je Mića.

– Od sad ne ćutim nikome, jer kad imam problem, odmah rešavam – ubacio se Car.

Ja sam pre 6 meseci govorio da su ovde prijateljstva lažna, kao što je Janjuševo i Carevo. Sve je lažno. Ovde su svi alfa mužjaci, sve dok ne dođu u su*ob sa Kristijanom.

Sinoć je bila noć koja će se ponoviti sigurno. Ja sam navikao na ove bu**laštine. Na pogrešan način pokušavate da budete bitni. Ja njega razumem šta je uradio, ali to je njegov lični izbor.

Ja govorim u ime ljudi koji žele da provedu ovde ostatak bez nekih stresova. Ponašate kao razbojnici. Ima dosta problema, pa razgovarajte – nastavio je Mića.

Ja naravno da imam probleme, pričaću o svojim problemima. Za sve smo mi krivi, i sami ih pravimo, ali mora da se ima mera.Ja sam uradio kako se osećao. Ovo ponašanje, grebanje, udaranje, skakanje, to je prevršilo svaku meru.

Nemam izbora više. Sinoć smo bili u emisiji, gde treba da se za***avamo, a jedna situacija gde je ova devojka odmah krenula da me grebe. Nisam hteo juče da pričam, a celu noć me grebala, provocirala.

Sto puta sam rekao da ću da je tužim, tako će i biti. Posle svega što sam radio za nju, i dalje mi se ovo dešava. Evo javno kažem da ću je tužiti, i zabraniti prilazak.

Prešao sam preko svega po ko zna koji put. Uvek sam tražio neku nadu da će se promeniti, ali nikad se nije promenila – govorio je Janjuš.

Ponižavao si me kao niko, sinoć – rekla je Maja.

– Sada kažem da mi se ne obraća od ovog trenutka. A Aleks me iznervirala pre toga – dodao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.