Saša Popović se oglasio nakon sm*ti Tozovca: Prisjetio se zajedničkih trenutaka

Javna scena potr*sena je sm*ću legende narodne muzike, Predraga Živkovića Tozovca, koji je preminuo danas u 85. godini od posljedica zaraze korona vir**om.

Mnoge javne ličnosti opraštaju se od čuvenog Tozovca, a među njima je i Saša Popović, osnivač Grand produkcije.

“Danas kada sam čuo ovu tužnu vijest, shvatio sam da nam nije otišao samo dragi Tozovac, već je otišao i jedan veliki deo života svih nas.

Otišlo je jedno divno vrijeme u kome nam je Toza svojim postojanjem i muzikom činio život ljepšim”, rekao je Popović za Nova.rs, te dodao:

“Volio sam da radim i sarađujem sa njim, obožavao sam ga kao čovjeka, njegov duh i vedrinu.

Tozovac je bio prvi voditelj u Grand produkciji, zajedno sa Draganom Katić i Čobijem vodio je emisiju ‘Zvezdano nebo’, koja je kasnije promijenila ime u ‘Grand parada’.”

Popović je dodao da će Tozovčeve pjesme nadživjeti i sve nas jer su vanvremenski hitovi.

“Pjesme koje nam je ostavio nadživeće i sve nas, jer je riječ o vanvremenskim hitovima, o muzici koja nikada neće prestati da se sluša.

Saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima nama koji smo ga voljeli i poštovali”, zaključio je Popović za Nova.rs.

Podsjetimo, slavni pjevač pre**nuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa liječio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle sedmice dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izliječili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam ljekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem.

Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam ljekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.