POJAVILA SE SANDRINA FOTKA NA KOJOJ NEMA GR*DI, ovako je Ninova ćerka izgledala dok nije UGRADILA SILIKONE

Sandra Rešić ugradila je silikonske gr*di pre tri godine zbog toga što su njene prirodne spale nakon što je izgubila trideset kilograma a mi vam donosimo fotke kako je izgledala bez veštačkih gr*di.

Učesnica četvrte sezone rijalitija Zadruga doživela je velike transformacije kada je njen fizički izgled u pitanju. Iako je 2013. mislila da je dovoljno da dobro peva, uslov da postane Zvezda Granda bio je da se otarasi viška kilograma.

Ona je prema savetima Saše Popovića polako mršavila iz godine u godinu, i uspela je da skine čak 30 kilograma. Sa gubitkom kilograma javio se novi problem.

Sandri su potpuno pale gr*di i nije mogla da nosi ništa što je bilo dekoltirano. Ona je ugradila jaku četvorku, i nakon toga ja bila presrećna.

Njene fotke na Instagrami nakon ugradnje silikona izgledaju moćno, se**i i izazovno, a malo ko se seća kako je Sandra izgledala bez silikona.

Mi vam donosimo fotke aktuelne zadrugarke iz vremena kada je imala potpuno prirodne gr*di, a na vama je da procenite da li je njoj ovaj estetski zahvat zista bio potreban.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.