DRAGO MI JE ŠTO SAM ZAVRŠILA SA ZVEZDAMA GRANDA: Vanja Knežević prvi put OTVORENO o su*obu sa Jelenom Karleušom

Pevačica Vanja Knežević rešila da je da progovori o su*obu sa Jelenom Karleušom.

Sk**dal iz emisije “Zvezde Granda”, u kom su učestvovale Vanja Knežević i estradna zvezda Jelena Karleuša, nedaljama je tresao Srbiju.

Vanja je tada izbačena iz takmičenja, Jelena je gubila pratioce na društvenoj mreži “Instagram”, a Srbi su većali ko je u pravu, a ko greši.

Danas se saznalo da je Vanja samostalno počela karijeru snimanjem pesme, koja simbolično nosi ime “Karma”. U snimanju pesme, kako smo već pisali, pomaže joj Damir Handanović.

Ovom prilikom, po prvi put od ska*dala, Vanja je dala intervju.

– U fazi su neke nove pripreme, novi muzički projekti tako da povodom toga dolazim u Beograd, možda se i preselim u Beograd, kako je krenulo.

Konačno neke lepe stvari mogu da ne objavim, to mi je neko moje svetlo na kraju tunela, nakon tog celog mraka. U fazi pripreme je nova pesma, to je ujedno i moj prvenac, moja prva pesma.

Dobila sam tu privilegiju i čast da radim sa Cecinim saradnicima, eto prvi put i to da kažem. Još uvek sam u š*ku kada su mi javili da ću imati priliku da radim sa njima.

Veoma sam srećna, danas baš treba da idem da snimam, da vidimo kako i šta. Baš sam srećna zbog toga, i nadam se da će sve ići svojim tokom i baš u pravom smeru– rekla je za “Mondo” mlada pevačica koja se prisetila snimanja emisije “Zvezde Granda” nakon koje je diskvalifikovana.

Meni je to bilo jedno jako stresno snimanje i sada kada se setim tog momenta neki mi je nelagodan osećaj. Sve je bilo dobro dok ona nije došla na red, jer mi je nekako bio čudan način komentarisanja, bilo mi je zas*rašujuće.

Možda je meni tako delovalo, jer sam takav tip osobe. Ja sam joj tad refleksno odgovorila, nikada sigurno nekoga ne bih prekinula namerno, prosto to je izašlo iz mene u tom momentu, nisam mogla da se kontrolišem, i ja sam rekla: “Pa ja sam to već preživela”.

Možda je ona u tom trenutku previše to lično shvatila što sam je prekinula, i tada je krenulo sve. Još kada su pomenuli da sam opsovala, znam kada su to rekli da me je neki znoj oblio, da mi nije bilo dobro, jer znam kakva sam i da se sigurno tako ne bih ponašala na sceni.

Hvala Bogu, Marija je stala tu u moju odbranu jer me zna. Hvala joj što je stala u moju odbranu, i suze su pokazatelj kako sam se u tom trenutku osećala– objasnila je ona kako se osećala u tom trenutku, te je javno zahvalila Mariji Šerifović.

Banjalučanka je srećna jer je završila sa takmičenjem:

– Na neki način mi je drago što sam završila sa takvim tipom takmičenja, jer tek sad u stvari vidim šta je sve to, jer ja možda nisam ni bila svesna šta se tu sve komentariše i radi.

Tek posle svega ovoga sam shvatila i uvidela neke stvari koje do tada nisam. Ja gledajući sve te emisije sam uvidela da se taj kriterijum ko će biti zvezda zaista vrednuje na osnovu fizičkog izgleda što zaista nije merodavno.

Videla sam da se čak i opstanak nekih takmičara gleda po izgledu, po tim nekim fizičkim karakteristikama. Čak možda neko ko bolje peva, a ko se recimo ne oblači kako bi neko hteo, neće da dogura tako daleko – zaključila je Vanja.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.