NAVIKLA SAM DA BUDEM PRVA: Zorica Brunclik žešće odbrusila svima koji su pokušali da joj naprave veliki problem

Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu (nekoga kome ta uloga stoji), srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva.

Nakon natpisa u štampi o tajnim pregovorima sa Sašom Popovićem da folk zvijezda dođe na mjesto Marije Šerifović u žiriju, oglasila se i najtiražnija pjevačica u historiji domaće diskografije saopćenjem u kome sve to poriče.

-Gospodo koja živite od tuđe nevolje, toliko ste se očigledno navikli da se radujete kada je neko u svađi pa je, kada je nema, vještački pravite. To će vam se, u mom slučaju, završiti na pokušaju.

Cijelog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno – poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost, ljubav za ljubav.

Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posva*ati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga.

A naročito nećete uspjeti da me spustite na nivo na kome bi željeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamjena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti!

Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose… A i previše sam navikla da budem prva.

Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu (nekoga kome ta uloga stoji), srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva – napisala je Brunclikova na svom Instagram profilu prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.