KEBINA APOTEKA: Najtraženiji proizvodi za potenciju, a on sve prvi proba

Posvećen altrenativnoj medicini.

Kažu da je ljubav prema zdravom životu pretvorio u dobar biznis.U doba pan*emije Dragan Kojić Keba je postao travar.

Okrenuo se alternativnoj medicini i započeo novi biznis ,proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi.

Pjevač je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namijenjenu zaorganizam, počev od zuba, njege lica, pa sve do potencije.

-Ja sam već preduzetnik kao estradni radnik. Uvijek je postojala kod mene želja da se bavim alternativnom medicinom. Već 20 godina volim taj spoj sa prirodom.

Pravimo prirodne lijekove za detoksikaciju, vijagru. Sve svoje proizvode sam probao i uvjerio sam se da imaju svoju magiju i pravu meru na čoveka.

U višku vremena tokom korone sam se zapitao šta bih mogao još da radim, tako je došla ta ideja i siguran sam da sam na pravom putu.

Prijatelji i prijateljice su probali, kao i porodica i svi su zadovoljni. Što se tiče muške populacije, znate šta su oni najviše probali.

Uskoro spremamo i kapi za opuštanje, ali ja to prvi moram da probam kako bih se uvjerio da li je proizvod dobar. Sa prirodom se nikada ne treba igrati, a ovo je pravi spoj.- rekao je pjevač.

 Ja jednostavno ne mogu bez muzike, objavio sam četiri pjesme u posljednjih godinu dana. Na kraju krajeva, to je moja profesija i egzistencija.

Možda će ova druga varijanta u mom životu donijeti finansijski proboj, zasad je to muzika. Prvi put sam sad snimio ovako nešto poput Dibidam-a, a moja kćerka Nataša je takođe učestvovala.

Naslov “Dibidam” zapravo ne znači ništa, samo je zvučno i pjevljivo. Mislim da sam uradio pravu stvar.

Zadovoljio sam svoju muzičku bit i to mi je najbitnije, a publika odlučuje da li će to biti mega hit.

Sve u svemu, taj Dibidam se svima uvukao u glavu i to je lijepo-priča Keba prenosi expresstabloid.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.