IVANA MI JE DOZVOLILA DA BUDEM PRISAN SA DEVOJKAMA: Ša tvrdi da je njegova žena PREKRŠILA DOGOVOR

Nenad Aleksić Ša neprestano optužuje suprugu Ivanu Aleksić za svoju preljubu sa Tarom Simov.

On je u emisiji “Pitanja gledalaca”, tokom svađe sa Nadicom Zeljković i Miljanom Kulić izjavio da je njegova supruga kriva što je on ušao u vezu sa Tarom, i potvrdio da mu je poslala papire za razvod:

Ja sam radio šta sam radio u ovom rijalitiju. Biću iskren, dobio sam dozvolu od žene da budem prisan sa devojkama. Tako da eto, družio sam se, provodio. Između Tare i mene se desilo šta se desilo. Ženu nikad fizički nisam prevario – pričao je Ša.

– Žena je sve videla – ubacila se Miljana.

– Pun mi je k**ac da me optužuju. Dogovor je bio da posle rijalitija popričamo, štagod da se desi. Tako da onog trenutka, ja ne kažem… Dogovor je bio da razgovaramo o svemu, o svemu smo pričali detaljno.

Kao, ne daj Bože ako se nešto desi, ja da se odljubim, ona da se odljubi, da b**be padaju, da će sačekati da izađem iz rijalitija, da li nastavljamo dalje ili završavamo priču – pravdao se Ša.

Velika ljubav za Ivanu i Fontanu – dobacila je Kulićeva.

– Ja sam rekao i Tari, pazio sam na svaki korak, na sve… A ona se razvodi u trenutku dok sam u rijalitiju… Kada mi neko da do znanja da se razvodi, ja imam pravo da radim šta hoću i radiću šta hoću… – nastavio je reper.

– Na neke dodire nisi baš pazio, ispod jorgana – dodao je Milan.

– Fizički nisam prevario Ivanu. Imam pravo da budem ljut – besneo je Ša.

– Ti si ljut na nju? Treba da ćutiš kao zaliven. Reci da voliš Taru i da si se zaljubio. Mogao si da čekaš kraj rijalitija, ako Ivana već nije. Ti se p**aš javno po njoj – ubacio se Lepi Mića.

– Šta treba, da čekam do kraja rijalitija i da je molim? Neću nikog da molim. Ćao i kraj! Što me nije čekala? Nego p**a po meni. Ja nju nisam varao. Ostavila me je, mogu da radim šta hoću. Ostavila me je preko Mine, ja sam p**ao krv za taj brak – ur*ao je reper.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.