KAŽU MI DA LIČIM NA BRITNI SPIRS: Miljana Kulić objasnila zbog čega se ošišala

Miljana Kulić otvorila dušu za “Radio amneziju”.

Miljana Kulić preuzela je sav šou kada je dolučila da se ošiša naćelavo, a danas je gostujući u “Radio amneziji” otkrila sve o prvoj sezoni “Zadruge”, kao i da nosi veliki teret.

Ja sam ušla u “Zadrugu 1” trudna, hvala produkciji što se brinula o meni. Moji roditelji nisu bili za to, ali ja nisam mogla da sedim kod kuće. Ušla sam, ljudi su me prihvatili, “Zadruga 1” je za mene neprevaziđena, najbolja ekipa do sada.

Rodila sam Željka 27. jula, to mi je najveće bogatstvo… Sada se stvari strašne dešavaju. Kao da je prokleto to mesto, nosi se teret. Ušla sam ovde, bila pristojna, kulturna, najveći šoumen tada…

Posle sam ušla u vezu, dovela mi diskvalifikaciju… Ja Željka, majku, tatu, sestre najviše volim… – rekla je Miljana.

Potom je objasnila zašto se odlučila za šišanje, ali i da li se pokajala za sve loše što je uradila u svim sezonama “Zadruge”.

Sve mi se skupilo, ležala sam tamo mesec i po dana sama u apartmanu, niti sam čula zvono, niti bilo šta. Počela je savest da me grize zbog svih kiretaža, naročito poslednje. Sve mi se skupilo.

Mama je napustila “Zadrugu” na jedan dan, odvela tatu kod lekara, urađena mu biopsija, ustanovljeno da ima prvi stadijum karcinoma grla. Mama je imala problema sa štitnom žlezdom. Sve mi se skupilo, ne mogu i bez Željka, gledam igračke, plačem svakog dana, plačem u WC-u da me ne vide.

Kada sam čula da tata ide na operaciju, uplašila sam se… Onda sam osetila osećaj krivice… Jer me je tata pre molio da ne budem sa Zolom, molio… Ja sam osetila pokajanje, grižu savesti…

Nasekirala sam ih, mama je rekla da moram da nosim posledice toga. Ja sam došla, osetila grižu savesti… Da sam znala, ne bih nikada uradila tu kiretažu. Rodila bih dete to… Roditeljima sam podarila Željkića, belog anđela, žutog šećera, a usput im uradila svašta…

Ošišala sam se, ne kajem se zbog toga, htela sam da krenem ispočetka, uradila bih opet isto. Kažu mi Britni Spirs, ja ne znam ko je to. Ja ne znam ko je Britni, ko je Bijonse, ko je Naomi Kembel – dodala je Miljana.

Iako je Miljana ubrzo našla rešenje i stavila plavu periku, voditelji su je pitali da istu skine, smatrajući da joj je lepše bez nje.

Na kraju razgovora, Miljana je poručila najbližima samo jedno.

– Obećavam svojoj porodici da ih više neću nervirati – završila je.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.