HOĆEŠ DA SE VENČAMO, TI SI SLOBODAN ČOVEK: Maja i Janjuš planiraju SVADBU

Nakon burne noći u “Zadruzi” palo je pomirenje između Maje Marinković i Marka Janjuševića.

Naime, ona se prvo rasplakala zbog teških reči koje joj je uputio Janjuš, posle čega su seli da porazgovaraju i onda su se ponovo zbližili.

Bivši košarkaš nije prestajao da grli i mazi Marinkovićevu, a ona nije skidala osmeh s lica. Kada mu se požalila da ju je zaboleo stomak, on ju je upitao da li je trudna, a ona mu je uzvratila:

Hoćeš da se ženiš mnome? Ti si sad slobodan muškarac?- pitala je Maja.

Ovoj idili prethodila je žestoka sv*đa koja je, s obzirom na epilog, očito prouzrokovala obostrana ljubomora.

Marko je ovakvim činom pokazao da mu je najteže palo što je njegova bivša-sadašnja draga imala s**s sa Milanom Jankovićem Čorbom na metar od njega, ali joj je na kraju, kad je sve što je imao izbacio iz sebe, ipak prešao preko svega.

Ti si la*ov ortodoksni!- ponavljala je Maja.

– Pusti me, druže, hoću da spavam, proganjaš me celu noć!- odgovarao je Janjuš.

– A sad sam ja lažov? A ti nisi la*ov? Da, da, kad god si pogrešio, nikad nisi ustao i nisi rekao da ti je žao, ja sam svoja sranja priznala i pokajala se zbog istih! Ja te proganjam?! Smeješ se pi**o?!- pitala ga je Marinkovićeva.

– Majo, smaraš s tim tvojim manipulacijama! Nemoj da me dodiruješ, budi iskrena, volela bi da spavaš ovde pored mene?- uzvratio joj je.

– Ne bih volela zato što su druge ležale tu- kazala je Maja.

Ajde, dođi, lezi! Nećeš? Drugarski? Bravo, legendo! Bravo, kraljice moja, i nećeš? Ajde! Da ti objasnim jednu stvar, vidi ovako, ja mogu da se zajebavam, ti se, devojko, meni gadiš! Ti si lažo*čina! Tu si imala s**s! Ja ne mogu očima da te gledam, ja ovo radim, ali ne mogu da te gledam očima! Ne volim te, devojko, nakazo jedna, ostavi me na miru!- ljutito je govorio Janjuš.

– Ti si prevario suprugu, ali si prevario i mene. Ti i jesi za takve, kao sa magistrale! Nikad me nećeš preboleti!- odgovarala mu je Maja.

– Ona je anđeo za tebe, anđeo! Ajde, dođi, okreni se! Čuješ li šta ti kažem, je l’ nećeš? Dođi! Duša moja, j**ala se od mene na metar! Da hoću, slušaj me, ja gledam da ti budeš normalna, Ne možeš da živiš bez mene, ali ćeš morati da naučiš! Ja znam da je tebi teško, a je l’ ti znaš da nisi dobro i da ti treba lečenje te nenormalne glave?- naglašavao je Janjuš.

Posle teške noći koja je iza njih deluje da bivši ljubavnici ne mogu da odole jedno drugom, pa su rešili da ostave iza sebe sve nesuglasice, a Janjušević je i sam priznao da je palo pomirenje.

– I kada joj je najteže, tu sam. Pomirili smo se, sad smo dobri – rekao je Janjuš i obratio se Maji:

– Nemoj da plačeš. I posle Janjuš ne valja!

 

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.