PONIZIO REPERA: Gastoz: Ša je otišao u tri lepe sa Tarom, pravi kata*trofalne greške i NE PODRŽAVAM GA

Gastoz smatra da Nenad Aleksić pravi kat*strofalne greške sa Tarom.

Nenad Sinđelić Gastoz nije štedeo reči i morao je žestoko da prokomentariše odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, koji iznova i iznova šokira javnost, budući da je reper javno prevario svoju suprugu Ivanu.

Moj brat Nenad Aleksić Ša je otisao u p.m, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam celu njegovu porodicu i Ivanu, takođe.

Mi ne možemo da uđemo u njegovu glavu. Mislim da je moj drug Ša malo otišao u tri p***e lepe materine! – započinje Gastoz, pa dodaje šta bi mu rekao da dobije priliku da porazgovara sa njim i šta misli da li je reper zaljubljen.

Tara je tu uletela kao neko ko će da ga bodri. On je lik kome treba neko da ga digne, desila se neka emocija, zaboravio je sve šta ima napolju, što je meni totalno strašno.

Bio sam sve vreme na vezi sa Ivanom i u “Zadruzi 1” kad je pravio s*anja, ali ne mogu sada da ga podržim nikako, jeste moj drug ali apsolutno ga ne podržavam.

Ja u dubini osećam da se on sada kaje – dodaje vidno razočaran Gastoz i otkriva da li se čuo sa njegovom ženom nakon ska**ala.

Nisam se čuo, ali će me možda posle ove emisije zvati i reći hvala ti što si ovo rekao, generalno ne želim da skupljam bodove. Smatram da je napravio katas*rofalnu grešku.

 

Zabole me da Taru veličam, ono što je ovaj čovek ostavio iza sebe vredi više nego moje poznanstvo sa Tarom – zaključuje Nenad u “Pitam za drug

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.