NOVI ESTRADNI R*T SE RAZBUKTAVA: Čeda Čvorak odgovorio na prozivke Aci Lukasu

Estradni r*t nakon prozivki i osude Ace Lukasa na račun njegovog kolege Čede Čvorka se ne stišava.

Zašto je Aca napao baš frontmena grupe Luna koji je, zbog situacije sa korona vi**som, kao i ostali muzičari zatražio pomoć države.

Da li Čeda i njegove kolege imaju pravo na pomoć i kome smetaju njihovi zahtjevi? Na ova pitanja odgovarao je Čeda Čvorak.

– Hajmo od početka. Protest muzičara je najbitniji. Muzičari su ovdje u Srbiji kategorisani u tri nivoa: prvi da imaju status muzičara, drugi da sami sebi uplaćuju zdravstveno i penziono, a treći nivo je biti slobodan umjetnik.

Ja spadam u kategoriju slobodnog umjetnika, nas ima svega 338. Moj nastup na tom skupu je bio poziv tih organizatora da se čuje glas muzičara. Ja finansijsku pomoć nisam ni spomenuo. Radilo se o tome da se za taj protest čuje – rekao je Čeda.

– On je diskreditovao to. Popeti se na binu gdje je bilo 3.000 ljudi iz cijele Srbije i dobiti podršku njihovu je mnogo važnije od takvih komentara.

Ja to vidim kao njegovu želju da se pojavi u medijima po svaku cijenu. Pročitao bih svoj komentar i biću blag – kazao je Čeda i otvorio tekst na telefonu:

– Mene Aca Lukas nije uvrijedio, jer je rekao neistinu o meni i mom radu. Ali po reakciji muzičara vidim da je njih žestoko povrijedio.

Nakon 23 rada u grupi Luna ne treba nikome da se pravdam, pogotovo ne njemu. Lukas mora čekati poziv Dart Vejdera da bi pripao svom jatu – pročitao je Čeda.

– Ovo od Ace nisam očekivao.Da li nekome pomoć treba ili ne, imaš pravo da je ne uzmeš. Ja smatram da muka natjera ljude da dođu na protest.

Zar je Lukas relevantan da ocjenjuje moju karijeru. Ja ne znam zašto sam mu zasmetao i ovo ne shvatam lično. Možda je on nešto pogrešno čuo. On očigledno ima novca i baš ga briga.

Na komentar da je Lukas možda na strani naroda, Čeda Čvorak je bio oštar:

– Na kojoj je on strani naroda! Ma dajte molim vas! I više neću pričati ništa na ovu temu.

On da je čovjek, izvinio bi se tim svim ljudima. Meni ne mora da se izvini, nije me povrijedio. On me je diskreditovao.

Na pitanje kako Čeda vidi završetak ove situacije, da li će biti r*ta, rekao je:

– Nema situacije, ja njega ovako gotivim – veseo je. Ovo je bezveze. Ja ništa nisam ni protiv koga rekao – zaključio je Čeda Čvorak o svom sukobu sa Lukasom prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.