ZABAVA NA INSTAGRAMU NAKON ŠTO JE RODILA MAJA ŠUPUT: Svi na trg, biće fešta

Pjevačica Maja Šuput  postala je majka prvi put 17.marta u Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu.

Carskim rezom rodila je sina. I dalje se čeka da se pjevačica oglasi na svojim društvenim mrežama te da otkrije ime koje su ona i suprug Nenad Tatarinov  odabrali za dječaka.

Njena trudnoća budno se prati od samog početka kada je u oktobru prošle godine serijom romantičnih fotografija obznanila javnosti da čeka svoju prvu bebu, a od tada pa do jučer pjevačica je svoje pratitelje na društvenim mrežama svaki dan izvještavala o veličini bebe, kako se osjeća, kako teku pripreme u stanu, o dječjoj sobici, što je sve kupila za dječaka, snimala supruga kako postavlja krevetić itd.

Pratitelji su tako mjesecima, a ovaj zadnji mjesec i danima čekali da pjevačica napokon rodi, a kada se to i dogodilo jučer poslijepodne, komentarima na društvenim mrežama ispod medijskih vijesti o tome dali su do znanja koliko ih to zabavlja.

Čak se i sama pjevačica nedavno našalila na račun toga kada je podijelila nečiji story na kojemu piše: “Molio bih Meghan i Harryja da ne skreću pažnju s Maje Šuput.” prenosi expresstabloid.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.