SEVERINA MORA DA PLATI 40.000 KM: Ova greška će je skupo koštati

Regionalna zvijezda, Severina Kojić, ponovo se našla u finansijskim problemima, pišu hrvatski mediji.

Severini je krajem prošle godine finansijska agencija FINA u Hrvatskoj, navodno izdala nalog za prinudnu naplatu u iznosu od oko 150.000 kuna, odnosno, oko 20.000 evra.

Prinudnu naplatu joj je navodno odredio sud, jer nije na vrijeme vratila hrvatski pasoš maloljetnog sina bivšem partneru i ocu djeteta, biznismenu Milanu Popoviću.

Rješenje o prinudnoj naplati navodno je doneo Opštinski građanski sud u Zagrebu u junu prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga.

U odluci je navodno stajalo da Popoviću, ako pjevačica ne postupi po rješenju, mora da plati 1.000 kuna, odnosno, oko 133 evra, za svaki dan zakašnjenja.

Ovo nije jedina sudska kazna koja je snašla pjevačicu. Naime, zagrebački sud u junu prošle godine je navodno izrekao pjevačici novčanu kaznu u iznosu od 5.000 kuna, odnosno oko 666 evra, jer je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu.

Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će slijedeći put, ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži, kazna biti 10.000 kuna, što je oko 1.333 evra.

Severina i Popović još uvijek se spore na sudu kod kog će roditelja dijete živjeti.

Zagrebački sud je u novembru 2019. doneo nepravosnažnu presudu prema kojoj će dječak da živi s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.