SK**DAL MAJSTOR: Ana Nikolić ur*ala na prodavačice u tržnom centru i tražila pare nazad, prolaznici nisu mogli da veruju svojim očima

Pevačica je htela da reklamira garderobu bez fiskalnog računa, kada su joj u radnji rekli da je to nemoguće, počela je drama.

Ana Nikolić ne prestaje da pravi sk*ndale. Ovoga puta, pevačica je na dečjem odeljenju u jednoj radnji u šoping molu na Novom Beogradu navodno vikala, naočigled velikog broja kupaca.

Pop pevačica je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu, koju je pazarila za svoju naslednicu, a koja joj nije odgovarala.

Međutim, ona za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se želi vratiti. Ana ih je skinula pa prodavnici nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

Kako saznaje izvor blizak Kuriru koji je prisustvovao neprijatnoj sceni, prodavačica je pevačici najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli.

To je Nikolićevu iznerviralo, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima izvora bliskom pomenutom portalu, ona je bila vrlo neprijatna, neljubazna, dramila je i tražila da vidi menadžera.

Kada je došao pretpostavljeni, tek je njemu sasula u brk sve što je imala.

– Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare.

Na šta to liči? – ur*ala je Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad, pa čak i da ima dokaz o uplati.

Kako dalje navodi izvor blizak Kuriru, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal.

Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji prenosi alo.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.