SK**DAL MAJSTOR: Prva asocijacija na Ljupku Stević je pomahnitalo razbijanje automobila oženjenom dečku, a ovim komentarom je uspela ponovo da š**ira javnost

Pevačica se gostujući u emisiji dotakla svog bivšeg, kao i skandala koji je tad izazvala, njena doskočica na tu temu je sve iznenadila.

Ljupka Stević je jednim svojim priznanjem ponovo š*kirala javnost.

– Ljupka, kad ti doveze ”Rendž Rovera” i kaže: ”Razbij ga” – dala je Jelena Trivan ideju Ljupki, a ona je priznala da joj se to veoma dopada.

– Lepo zvuči – rekla je Stevićeva s osmehom na licu, a onda je navela šta sve ume da radi.

– Ja lakiram nokte, ali takođe menjam i sijalice na četiri i po metara visine. Kuvam ručak, ali dobro baratam i oru**em – otkrila je pevačica.

Ljupka je nedavno govorila i o generalu Simiću za Kurir televiziju:

– Volela bih da ostavim to iza sebe. Ne želim da govorim javno o tome, jer sam to prevazišla. Kraj je defintivno sa celom tom pričom iz septembra prošle godine. Mnogi me nazviaju sk**dal majstorom.

Polovina ljudi zna da sam kulturna i fina cura, ime govori kakva sam osoba. Svako ko me poznaje to kaže. To je bio nalet emocija. Ljudi, kraj je.

Ne želim da se vraćam na taj period. U tom periodu sam morala da govorim javno, bez zadrške, bila sam iskrena.

Sramota me da se ponovo vraćam i da prolazim kroz taj period. Ne gledam snimke, ne čitam izjave koje sam davala, idemo u neki novi život.

Lepo sam započela ovu 2021. godinu – rekla je pevačica u Pulsu Srbije prenosi alo.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.