ZORICA BRUNCLIK SMRŠAVILA: Izolaciju iskoristila kako bi radila na sebi i svojoj liniji

Pjevačica Zorica Brunclik je tokom gostovanja u emisiji „Premijera” otkrila da je prethodih mjeseci imala višak vremena koje je iskoristila kako bi radila na sebi i svojoj liniji, a priznala je i da je uspjela da smrša.

Naime, uslijed slabog angažmana zbog epidemiloške situacije, ona se posvetila svom fizičkom izgledu, a pevačica je otkrila i da joj suprug Miroljub Aranđelović Kemiš pomaže na jedan poseban način.

– Pazite, to izgleda ovako. Ja se znojim, padam u nesvijest, ona instruktorka kaže da dignem ono što se diže, sve žene dobro znamo šta… Znamo šta se diže kad se vježba, ali zadnji teg… A on sjedi u stolici za ljuljanje sa čašom viskija i viče: „Zorka, slušaj je, šta radiš to?!”.

I tako se on umara, njemu je uvijek najteže – rekla je pjevačica kroz osmijeh u emisiji „Premijera”.

Podsjetimo, Zorica i njen emotivni partner su se vakcinisali, a pjevačica se u svom maniru našalila da se zbog ovoga zabrinula za Kemišovu plodnost.

– Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo ili ne, s obzirom da kažu da se to odražava na plodnost. Mi smo planirali još jedno dijete. Međutim, đavo je odneo šalu.

Mi imamo četvoro djece, pa ako se desi, desi se. Vakcinisali smo se ipak – rekla je Zorica Brunclik prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.