UDAJE SE DARA BUBAMARA

Pjevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pjevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i vjenčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7.juli.

– Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, riješili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem.

Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se vjenčaju na godišnjicu veze – priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

– Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom.

Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru – kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pjevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

– Po čitav dan se smiju, hemija između njih je nevjerovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo.

Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su sretni zajedno – nastavlja izvor pa dodaje da je pjevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

– Obišli su pola svijeta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj… Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.