SANDRA REŠIĆ BIJESNA NA POKOJNOG OCA: Ostavio nas je u šupi zbog žene starije 15 godina od njega

Sandra Rešić isplj*vala pokojnog oca!

Sandra Rešić ispričala je kako ju je njen otac Nino Rešić napustio zbog starije žene i nju i njenu majku ostavio da žive u šupici.

Iako stalno ističe kako je volela oca, pokojnu zvezdu narodne muzike i kako su bili u super odnosima, svako malo ona otkrije neki pikantan detalj koji ide u prilog tome da baš i nisu bili tako bliski i u dobrim odnosima.

Ona je razgovarala sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je bio nasekiran i zabrinut kako će njegovi roditelji podneti ako ga je žena Ivana zaista ostavila i ako zatraži rastavu braka.

Nasekirao sam roditelje, majka ne može da izdrži ovo – govorio je Ša.

Ništa se kata**ofalno nije desilo od čega nema povratka. I da te je ostavila, svi su sve preživeli – pričala je Sandra.

Moj ćale nije prežalio kevu za ceo život jer ga je ostavila – istakao je reper, a onda je Rešićeva otvorila dušu i obelodanila detalje o Ninu koje dosad nismo znali, a i š**irala nas je činjenica da tako može da priča o pokojnom ocu.

Niko od toga nije u*ro. Moj otac je ostavljao nas da bi bio sa ženom starijom 15 godina. Odlazio je kod nje, a mi nismo znale šta se dešava.

Mi smo ostali u jednoj šupici, s jednim krevetom i jednim otomanom. Moj otac nije bio tu… Trideset godina kasnije svi smo živi i zdravi, hvala bogu.

Ništa u životu nije kraj. Samo je bitno da ne izađeš kao p**ka, kao moj otac – rekla je Sandra, koja je, prema svemu sudeći, i dalje veoma ljuta i kivna na pokojnog oca što ih je tako ostavio.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.