RASIPA SE NOVCEM ŽIVOJINOVIĆA: Prijovićka za nove spotove iskeširala vrtoglavih 140.000 KM

Aleksandra Prijović, koja se nedavno našla u centru komentarisanja zbog brendiranih čarapa, riješila je da svojoj publici pokloni dva nova singla koje će pratiti i spotovi za koje je, prema navodima medija, izdvojila čak 140.000 KM.

Pjevačica planira da spotove snima na nekoliko egzotičnih destinacija, među kojima su, navodno i Maldivi na kojima nijedna njena koleginica nije radila.

Izvor blizak Prijovićevoj otkrio je da bi pjesme navodno trebalo da izađu na ljeto, ali i da je pjevačica spremila nešto što do sada nije viđeno na domaćoj sceni.

– Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade eura, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pjesme.

Dogovor je da se pjesme objave na leto, jer vjeruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi nešto novo, što nije viđeno do sada – započeo je.

– Spotovi će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 140.000 KM. Ispostavilo se da su Prija i Filip već ljetovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala.

Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pjesme bi trebalo da budu spremne do juna , piše alo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.