MILJANA RAZOČARANA U LJUBAV: Osjećam se kao g**no zbog Danijela

Miljana Kulić vidno je razočarana nakon raskida kratke, ali vatrene veze sa Danijelom Višićem, te nije skrivala da je razočarana u ceo muški rod.

Miljana Kulić i Danijel Višić više nisu zajedno, a u Zadruzi se još govori o njihovoj turbulentnoj vezi. Sada je zadrugarka odgovarala na pitanja za crnim stolom i nije joj bilo nimalo lako da prizna kako je izigrana.

Milan Milošević je sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare, pročitao, a onda je usledilo jedno i za Kulićku koje ju je dotuklo:

Kako se osećaš što te je Danijel zloupotrebio? – glasilo je pitanje.

Ja sam totalno emotivno skrhana. Zbog svega sam takva, emocije su mi skroz… Ja idem sutra kod psi*ijatra, i kada me bude posavetovala, nadam se da ću da se oporavim.

Ne znam kako se osećam, samo sam trebala da budem svesna gde sam ušla – počela je svoju ispovest Miljana, pa nastavila:

Trebala sam da pročitam odmah neke stvari, a ne da tražim utehu u drugima, i da peti dan doživim ono što sam doživela. Nakon toga, tražila sam opravdanja za njega, mislila sam nije takav.

Danas je izabrao Anu za osmi mart… Ne verujem u ljubav više, osećam se kao go**o. Poigrao se, a on se meni svideo, pričao je jedno za stolom, ja se taman obradovala da se neko normalan pojavio, a kad je Ivana otišla, rekao je da je Ivanu preboleo sa mnom, i da mu se nikada nisam ni dopadala.

Rekao mi je da napadam ljude, pa mu ja objašnjavam, zašto i šta… Pa onda kako menjam raspoloženja, a sa njim sam bila nasmejana i vesela. Sve mi se skupilo – rekla je Miljana.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.