POSLE PAKLA OD RASKIDA: Aleksandri Mladenović ozbiljno ugroženo zdravlje, pevačica prvi put otvoreno o teškom periodu kroz koji prolazi

Krajem prošle godine je raskinula šestomesečnu vezu, a nakon toga je prošla kroz težak emotivni period, u kom se suočila sa zdravstvenim problemom, dok je utehu pronalazila u hrani.

Pevačica Aleksandra Mladenović u proteklim mesecima prošla je kroz težak period, koji je ostavio posledice na njeno zdravlje.

Mlada pevačica je, kako piše “Objektiv”, krajem prošle godine raskinula šestomesečnu vezu, a nakon toga je prošla kroz težak emotivni period, u kom se suočila sa zdravstvenim problemom, dok je utehu pronalazila u hrani.

Međutim, sada je uspela da se oporavi i fizički i psihički.

– Nisam zaljubljena trenutno, ali mogu reći da se lepo osećam – počela je Aleksandra za štampano izdanje pomenutog medija, pa nastavila:

– Iza mene je jedan jako težak period, kako emotivno, tako i psihički. Posle toga sam dobila hormonski disbalans, ali o tome nisam nikad želela da govorim.

Na pitanje kako se izborila sa finansijskom krizom koja je pogodila pevače, pevačica kaže:

– Svima nam je teško jer dugo ne radimo, zatvoreni smo u kućama, nigde ne idemo i uskraćena nam je mogućnost za rad i za zaradu. Hvala bogu, ja sam ostavila jedan štek sa strane, da se nađe. Zasad je sve još uvek okej prenosi alo.rs.

.

.

.

.

.

.

.