NA METI MAN*JAKA ZBOG DEČKA: Kaja Ostojić priznala da dobija uv**dljive poruke zbog veze sa Hrvatom, a evo šta je uradila povodom toga

Pevačica se dotakla ćerke i njienih aktivnosti na društvenim mrežama, te je otkrila sve o porukama koje dobija zbog sadašnjeg izabranika.

Katarina Ostojić Kaja gostovala je u emisiji na Kurir televiziji upozorila je roditelje na predatore koji vrebaju na internetu.

Pevačica je otkrila šta ju je na to podstaklo.

– Ja sam uvek tu za širenje preko potrebnih informacija, posebno za roditelje. Pre svega tog tipa, nešto što nisam iskusila, ali sam dobila to u porukama na Instagramu. Postoji psi**pata koji prati mame sa decom i decu – rekla je Kaja, pa dodala:

– Ja sam svojoj ćerki uvek skretala pažnju na takve ljude, stalno sam kontrolisala njene naloge. Ja ću podržati svaku akciju u borbi protiv poremećenih vrsta ljudi.

Drago mi je i da postoji čovek koji je na najgori mogući način iskusio tako nešto, a to je Srđan Jurić – izjavila je ona.

– Jako je važno da reagujemo svi, majke imaju malo više osećaja. Važno je da svaka majka učestvuje u takvim akcijama. Dobila sam pozitivne reakcije. Apelujem na mame da na sve moguće načine zaštite i svoju i tuđu decu – dodaje Katarina.

Kaja je priznala da je dobijala pre*eće poruke zbog partnera Matea Pavlovića koji je Hrvat.

– Nisu to bile pre*eće poruke, već maliciozne i uvr**ljive, kletve i svašta nešto. Normalnom čoveku ne prija to da pročita. Ma**jaka je na svakom koraku i na društvenim mrežama – to je njihovo tlo.

Oni se kriju iza lažnih imena, svako može sve da kaže. Znam da se sistem aktivirao i za te strane, to jako dobro funkcioniše, kad sam “digla frku” odmah se rešilo – izjavila je pevačica prenosi alo.rs.

.

.

.

.

.

.