ZAKOPALI RA*NE SJEKIRE: Nakon 7 godina Zorica i Saša sklopili dogovor

Nakon 7 godina Zorica i Saša sklopili dogovor?

Posle sedam godina, Zorica Brunclik navodno će ponovo kročiti u “Grand” produkciju! Kako prenose domaći mediji najtiražnija pevačica u istoriji naše muzike ponovo će gostovati u emisijama najmoćnije diskografske kuće, od kojih će prva biti “Zvezde Granda specijal”, a nakon toga i “Nikad nije kasno”, a za to je zaslužan razgovor između nje i rukovodstva najveće diskografske kuće u Srbiji, koji je doveo do ovog dogovora.

Prema rečima izvora, nekadašnja članica žirija “Zvezda Granda” je posle dugih pregovora prihvatila poziv čelnika ove produkcije.

Iako se Zorica i “Grand” nisu javno sv**ali, odnosi među njima su zahladneli, a ona je napustila žiri “Zvezda Granda” mada su pre toga godinama odlično sarađivali.

Sada je, međutim, prošlo već dosta vremena, pa su se strasti smirile, a i okolnosti su drugačije. Pregovori su počeli još pre više od godinu dana, ali onda je sve zaustavljeno pa**emije, zbog koje je Zorica pomerila svoj koncert, ali i otkazala svako javno pojavljivanje.

Godinu dana kasnije, nakon što se vakcinisala i revakcinisala, odlučila je da prihvati njihov poziv, jer smatra da je vreme da ponovo uspostave saradnju na novim osnovama, što je očigledno i želja “Granda”.

Uostalom, ona je bila član prvog žirija “Zvezda Granda” sastavljenog od muzičkih umetnika, i to je pečat koji je neizbrisiv – kaže sagovornik za Objektiv.rs.

Da supružnici i Popović ipak nisu loše mislili jedni o drugima, pokazuje i to što se nakon prvih vesti više nisu mogle čuti ružne reči ni sa jedne strane.

U međuvremenu, dugogodišnji suvlasnik i čelnik ove kuće napustio je i poziciju i prodao svoj udeo u “Grandu”, a Zorica se vraća na velika vrata.

A s obzirom na to da nekadašnji vođa “Slatkog greha” važi za čoveka kome je posao na prvom mestu, neće nas iznenaditi ni ako Brunclikovu ponovo pozovu u žiri emisije “Zvezde Granda”, jer je poznato da je ona neko ko donosi veliki televizijski rejting.

Ukoliko do tog dogovora dođe, poznajući sva estradna kretanja, biće to pravi tektonski poremećaj u žiriju u ovoj najgledanijoj emisiji – zaključio je izvor za gorepomenuti portal.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.