SESTRA MILJANE KULIĆ POBEGLA OD KUĆE: Mariji će tek sada POZLITI

Izreka da “iver ne pada daleko od klade” definitivno može da se odnosi na porodicu Kulić za koju se mislilo da je samo Miljana problematična, a sada se utvridilo da nije jedina.

I dok je Marija Kulić na tabletama zbog ponašanja svoje starije ćerke Miljane u “Zadruzi”, mlađa ćerka Ana “doliva ulje na vatru”.

Ona se, naime, snimila dok je bežala od kuće i ovaj video objavila na svom profilu na fejsbuku. Mlađana Kulićka, kojoj je majka zabranila izlazak, beži napolje kroz prozor, a da sve bude bi*arnije, to je lepo usnimla.

Pri svom begu, ipak je pazila da ne sruši tegle s ajvarom.

Podsećanja radi, Miljanin i Anin otac, Siniša, nedavno je otkrio da je njihova majka, a njegova supruga Marija u veoma lošem zdravstvenom stanju zbog starije ćerke, a sada je verovatno u još gorem zbog mlađe.

Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju.

Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge ćerke – rekao je Siniša nedavno.

Jedna od Miljaninih komšinica ispričala je za da je Marija zbog ćerke na ivici da poludi i da ju je zabrinulo zdravstveno stanje Nišlijkine majke kada je poslednji put bila kod njih u kući u poseti.

Bila sam u poseti kod Marije prošle nedelje. Pravo da vam kažem, ženu ne mogu da prepoznam!

Ona je smršala, non-stop je natečena od plakanja zbog svega što Miljana radi u Zadruzi. Vidi se da ženi pada teško da ćerku gleda da joj priređuje onakve stvari.

Rekla mi je: “Miljana se ponaša kao najveća k**va! Sve što mi je obećala da više neće da radi pogazila je. Koji god muškarac da uđe u rijaliti, ona će da ga spopadne i da ga liže.

Odmah će u krevet s njim! Ne mogu više to da trpim. Ne mogu da živim od ove bruke”. Marija će zbog ćerke da završi na kraju u l*dnici. Eto toliko loše izgleda. Siniša se ne odvaja od nje, non-stop ide u apoteku po lekove za smirenje.

Ćerke se isto brinu za majku, ne znaju više šta da rade. Siniša kaže da je bolje da rijaliti više ne gledaju, ali novinari non-stop zovu i preko telefona prenose kako se Miljana ponaša – ispričala je Kulićkina komšinica i dodala:

Mislim da je najbolje za celu poro- dicu da Miljana izade iz ri- jalitija. Godinama je tamo, to je veliki stres nakupljen. Mariji je preko glave da se bakće s ćerkom i da to svi javno gledaju.

Miljana bi trebalo da se sabere, da sredi svoj život i nade drugi posao. Ona ima dete, ne ide više da se ovako ponaša. Šta će Željko sutra da gle- da? Kako mu se majka, da izvinete, j**e po rijalitiju? Stvarno nema smisla. Mi joj svi pričamo, ali ona ne sluša. Takva je odmalena.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.