OBUSTAVLJEN POSTUPAK: Stanijina prijava protiv Kristijana ODBAČENA, a evo šta je razlog

Tužilaštvo odbacilo sta**tinu prijavu!

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije “Pink” zbog emitovanja pre*nji ub**tvom učesnika “Zadruge” u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara Srbije.

Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa “Zadruga”, 16. septembra 2020. javno je uputio pr**nje ub**tvom sta**eti Staniji Dobrojević.

Golubović je uživo u programu rekao:

U**ću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini za ono što mi je uvvdila decu. I ubbbu svakog u životu ko mi bude spomenuo dete.

Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji “Pink”, koji je Savet Regulatora juče obustavio, piše “Kurir”.

Na sajtu REM-a je objavljeno da su članovi obavešteni kako je nadležno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog prrnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi.

Kako se dalje navodi, stavu tužilaštva se pridružila i većina članova REM-a.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.