Danijel otkrio da ga je Miljana preklinjala da se pomire i da imaju ODNOSE

Haos i dalje traje.

U toku je porodični sastanak, a trenutno Miljana Kulić i Danijel Višić izlažu svoj slučaj zadrugarima o propastu veze, kao i haosima koji su usledili nakon raskida. Miljanino izlaganje i dalje traje.

Stiglo je pismo Velikog šefa da se izaberu parovi, ja sam ga tražila, dogovorili smo se da skuvamo kafu i budemo u rehabilitaciji, on mi vikao da požurim, otišla sam tamo, njega nema tamo. Ja krenula da ga tražim, a on rekao Janjušu da nisam u vinklu.

Krenula sam sa Mišelom, rekla mu da vidi desno, Sanja je bila u kupaćem kostimu, on je trenirao, pa skinuo majicu i legao da se sunča pored nje. A veče pre toga je Sanja sela preko puta nas i rekla da će da mi se umeša u vezu ako ne budem dobra.

Ja sam joj rekla da može da proba. A on posle toga leži sa Sanjom – rekla je Miljana.

Kad je videla da ležim sa Sanjom, htela je sa Mišelom da me pravi ljubomornim, ali mene to ne interesuje – dodao je Danijel.

Đedović je onda došao i rekao mi da mu je Danijel rekao da nema devojku. Ja sam uzela stvari, stavila u korpu i rekla mu: “Izvoli”. Onda je on krenuo da me vr*đa, da ps*je moje sestre, majku, da mi je p široka, tri crnca ne mogu da stanu u nju, da su mi sestre na***anke, da će majci da mi se us**e u facu.

Onda sam uzela i jaknu i polila je. Nije zaslužio ništa bolje. Ja nisam došla ovde njegova domaćica da budem. Ponosna sam na sebe što sam na svaku njegovu uvredu opstala imuna. Nikoga mu nisam uv**dila, čak sam mu tati čestitala rođendan.

Nijedna ružna reč nije izašla iz mojih usta. Sinoć je dolazio u apartman, govorio: “LJubavi, ljubavi, ljubavi” – pričala je Miljana.

Ironično, došao sam po pivo i hranu. Plakala si kad sam te ostavio i molila me da ti dam šansu – istakao je Višić.

Da li ti misliš da sam plakala zbog tebe? Da li sam ga terala da imamo odnose, reći će gledaoci – dodala je Kulićeva.

Na papiru mi je zapisala i molila me da imamo odnose. Videćete, napisala je: “Molim te da imamo večeras s**s, jer me cela kuća ismejava” – otkrio je Danijel.

Klipovi izlaze, videćete, ja ne nameravam nikome da se pravdam. Došla sam da kažem sve ovde, da je rekao za svaku devojku da je k**va, da mu je otac rekao da ne bude sa Minom i Majom. Da, jesam mu majicu (obrisala o d**e), ništa bolje nije zaslužio – istakla je ona.

To vam govori koliko je poremećena, normalna osoba ne može da briše d**e majicom i donosi ovde – rekao je on.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.