Tijanu Dapčević svi znate a evo kako izgleda njena sestra: I ona je pjevačica

Tijana Dapčević i njena sestra Tamara Todevska, održaće večeras u 21 čas lajv online koncert na YOUBOX striming platformi.

U kratkom razgovoru za Nova.rs, prilikom šminkanja i tonske probe, pop pjevačica Tijana Dapčević istakla je da za razliku od svoje sestre ima veliku tremu.

“Nismo nastupale nas dvije pitaj Boga od kada, ja imam tremu, Tamara ne. Ona nije nikada znala šta je trema. Ja, s druge strane, imam žestoku tremu”, govori pjevačica kroz smijeh.

“Najgore od svega je što publike ispred nas nema, moramo da je zamislimo. To je poteškoća, makar meni. Inače mi je potrebna razna energija na nastupima. Napravile smo repertoar, ali može da se dogodi da ne bude od toga ni pola. Sve ćemo spontano, opušteno, bez scenarija.”

Kako je rekla, ovo je idealna prilika da se nadomjesti propušteno vrijeme – Tijana Dapčević, kao i velika većina njenih kolega sa muzičke scene, već godinu dana ne nastupa zbog pan*emije korona vi*usa.

“Između nas dvije nema nikakvih prepirki kada je riječ o interpretaciji.Pjevamo cijelog života. Jedino se jedna drugoj miješamo u repertoar. Tipa, kažemo jedna drugoj – glu*o je, nemoj to, zašto si to tako, itd. Ali, u interpretaciju, odnosno način pjevanja, ne zalazimo”, dodala je pjevačica kroz smijeh.

Dapčević se na kratko dotakla i Evrovizije i nove pjesme koje djevojke iz benda Hurricane imaju za ovogodišnje takmičenje.

“Obe smo predstavljale Makedoniju na Evroviziji. Djevojkama želim svu sreću. Trebaće im dosta nerava i dosta strpljenja.

Imaju odličnu ekipu, ne sumnjam u njih”, poručila je Tijana prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.