GDJE STE BILI 30 GODINA: Neda Ukraden utučena nakon Balaševićeve sm*ti

Čovjek ode, onda hvalospjevi.

Neda Ukraden  prisejtila se momenata sa Đorđem Balaševićem. Pjevačica je imala priliku da nastupa sa pokojnim pjevačem, ali i da gostuje u raznim emisijama bivše Jugoslavije.

-Vijest me razvalila, otišao je veliki čovjek iz muzičkog svijeta, duševni pjesnik, koji je na humorističan način pričao i ljubavlju povezivao. On je sve radio sa lakoćom i šarmom, neko ko je ostavio snažan uticaj i pečat, na regionalno stvaralaštvo.

Toliko toga se ružnog dešavalo, stalno se širila nacionalna frustracija, ali ljubav je ta koja nas veže i spaja. Mi muzičari moramo biti most, to je unverzalno.

Balašević je imao lakoći priče koja je pitka i jestiva, a bila je svačija. “Ne lomite mi bagrenje” nagovejštaj je propasti jedne zemlje. On ima daleko više slojeva nego što je to priča o ljubavi.

Dugo će biti potrebno njega odgonetnuti. Bio je kao vjesnik, anđeo ljubavi- rekla je Neda, pa dodala:

-Ja sam bila popularna jugoslovenski, šarali smo gore-dole, ono što je bilo lijepo su susreti na zajedničkim emisijama, dodjelama priznanja, zlatnih mikrofona i tako dalje. Posebno su bile divne emisije “Tobogdan” sa sjajnim pjesnicima.

Otpjevali smo fantastičan bećarac, to su bili divni momenti, Minja će to potvrditi. Donesu nam stihove, stojim ja, stoji Đole, a toga više nema.

Ne moraš piti kafu sa njim, ali mi smo bili ljudi koji poštuju jedno drugo.

Čovjek ode, onda hvalospjevi, a gde ste bili ovih 30 godina?!- poručila je prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.