Crvena jabuka ne gubi vrijeme: Snimili novu pjesmu i zakazali koncert

Gost emisije “Među nama” bio je Dražen Žerić Žera, frontmen benda Crvena jabuka. On se preko video-poziva uključio u emisiju, pa je pričao o novoj pjesmi “Nebesko platno” i koncertu koji će grupa imati u Beogradu.

“Ta pjesma je nastala kad ostanemo bez dragih ljudi jer oni su gore negdje, na nebeskom platnu, i svi ćemo mi otići gore nekad.

Reakcije su super, a i takvo je vrijeme, nekako tužno, još i ova korona, i onda je to neki mali beg od ove stvarnosti. Ova godina je grozna”, rekao je frontmen Crvene jabuke.

Još jedna tema o kojoj je voditeljica Maja Nikolić pričala sa Draženom je koncert koji će Crvena jabuka imati u Kombank dvorani, u Beogradu.

“Jako mi je drago i toplo mi je srcu. Puni smo emocija i pored svih ovih događanja u osmom martu smo u Beogradu, i pošto je koncert rasprodat, pojavila se mogućnost za još jednim terminom i odlučili smo se za sedmi mart, tako da ćemo svirati oba dana.

Ima mjera kojih se trebamo svi pridržavati, i biće ograničen broj ljudi, i ako ne bude velikog skoka zaraženih, družićemo se tada”, objasnio je Dražen Žerić prenosi expresstabloid.

.

.