RASPRODAJE STVARI: Dunja Ilić napušta Gruziju

Živi od tarota.

Dunja Ilić već duže vrijeme živi v u različitim zemljama, ali sada je na Instagramu objavila da se opet seli i da će imati rasprodaju stvari.Ona se sada seli iz Gruzije i to je jedan od razloga da većinu stvari rasproda.

Objavila je oglas na Instagramu i pozvala zainteresovane da joj se jave putem ove društvene mreže, ako želče nešto od njenih stvari. Navela je da će cijene biti pristupačne.

 Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cijenama, jer mi je cilj da raščistim prije selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima.

Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovdje milion stvari – napisala je pjevačica, čije zanimanje je sada  tarot.

 Zato što sam morala da čekam mogućnost da se vratim u Italiju, a u Srbiju nisam mogla da dođem.

Tražila sam državu gdej bih mogla što bolje da živim, a da ne bude skupo, tako sam odlučila da to bude Gruzija, jer ovdje može godinu dana da se živi bez vize.

Bavim se tarotom već dvije godine, to je fina para, ali je malo teži posao, i zarađujem od vloga. Živim sa hiljadu do dvije hiljade eura mjesečno – rekla je Dunja o tarotu i promjeni mesta prebivališta prenosi expresstabloid.

.

.

.