ŽELJELI SU DA UB**U I NJU I BEBU: Isplivala jez*va tajna Ane Bekute

Nakon više od četiri decenije otkrivena je dobro čuvana tajna Ane Bekute i čovjeka koji joj je napravio sina Igora Polića.

Kako bi spasio pjevačicu i sina od svoje familije koja je htjela da ih ub**e, Igorov otac je prošao kroz pakao.

Naime, kako izvor koji se prije nekoliko godina sasvim slučajno našao na veselju sa Igorovim ocem tvrdi, Anu i njihovog sina su htjeli da ub*ju zbog toga što je ona zatrudnila prije nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vrijeme nije bilo dozvoljeno.

– Ispričao mi je da je Anu volio više od svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove riječi o Ani.

Rekao mi je: “Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća š*k za sve u familiji.

Kada su čuli za to, neki iz porodice su htjeli da u**ju i nju i dijete, takva su vremena bila. Patrijarhalna – rekao je izvor za “Sc**dal”, i nastavio da opisuje šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:

– Ovim riječima mi je prepričavao: “Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povr**ede ni nju, ni bebu. Vapio sam: ‘U**jte mene, samo nemojte nju!’ Niste ni svjesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica.

Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama riješila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim.

Sina sam krišom išao da posjećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presretan jer je izrastao u poštenog čovjeka i domaćina.

I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelijepa. Žena čistog srca i obraza. Volio sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vrijeme unazad, ali sad je kasno.

Igor Polić nikada majci nije zamjerio što je osam mjeseci proveo u domu. Shvatio je da je ona to morala da uradi i da mu je, pored svega, pružila ogromnu ljubav.

– Otkako znam za sebe, znam da je moja mama morala to da uradi. To se nikada nije krilo od mene niti je na mene ostavilo neke posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome.

Taman posla da majci zamjerim što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi, takav je bio zakon – rekao je Igor i otkrio da nema kontakt sa ocem:

– Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo niti se viđamo prebnosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.