Balaševićeva kćerka preživjela tešku saobraćajnu nez*odu: Bila je nepokretna, a onda se desilo čudo

Jelena Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, bila je jako vezana za svoga oca.

Bila je i njegov najveći fan, a tome kako joj je pomogao da pregura najteži period svog života poslije teške saobraćajne nes**će nakon koje je ostala par**izovana, ispričala je u razgovoru.

Naime, Jelena je na zimu 1998. imala tešku saobraćajnu ne**eću. Poledica i bahata vožnja uzeli su svoj danak. Četiri života u tom automobilu mogla su da budu ugrožena. Jelena je najviše stradala, ostalima, srećom, nije bilo ništa.

Auto se prevrnuo na krov. Vratni pršljenovi su joj ispali iz kičmenog stuba. To je stvorilo otok na kičmenoj moždini i totalnu oduzetost svih udova. Već u kolima shvatila je šta joj se desilo. Saputnicima je rekla da je slomila vrat.

Kada je stigla u bolnicu, prognoze su bile potpuno obeshrabrujuće. Pacijenti sa takvom povredom vratnog dijela kičme praktično se nikad ne oporave.

Đole joj je tada obećao da će da se istetovira čim ona bude prohodala. I tako je i bilo. Jelena je prohodala, a on se istetovirao.

-Tata je istetovirao Amosa, malog miša iz crtanog filma Ben i ja. Uvijek su moji roditelji bili baš ono što su i danas, moja najveća podrška, najbolji prijatelji, ljudi koji su za moju sestru Jovanu, brata Aleksu i mene uvijek imali samo puno ljubavi.

Od tate je, kako je rekla, naslijedila ljubav prema riječima. I Đorđe i Olja bili uvijek posvećeni djeci. Na svaki tatin koncert išle su i one i starija sestra Jovana. Đoletu je uvijek bilo najvažnije da su se dobro smjestile i tek onda bi počinjao.

– Ja sam fan Đorđa Balaševića i omiljena pjesma mi je “Uspavanka za dječaka”, zato što je to savršena alegorija odnosa roditelja i djeteta.

Sve je rečeno u njoj. I o dobru i o zlu. Mi smo zaista bili „svuda u njihovom svemu“ prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.