SOFIJA MILOŠEVIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE: Oglasila se i uputila apel

Nju su pratioci na Instagramu obavijestili da su njene fotografije zl**potrebljene.

Sofija Milošević još jedna je u nizu žrtava internet prevare. Njen identitet i fotografije iskorišćeni su za lažnu humanitarnu organizaciju koja navodno pomaže djeci iz Pančeva.

Nije rijetkost da su javne ličnosti često bez svog znanja iskorišćene u svrhu dobijanja lične koristi, a sada je na tapetu manekenka. Nju su pratioci na Instagramu obavijestili da su njene fotografije zl**potrebljene.

Navodno, cilj te stranice jeste da pomogne djeci iz Pančeva, a svako zainteresovan može da uplati novac. Manekenka je bila š*kirana kada je saznala za ovo, pa je podelila naziv profila, kao i skrinšotove svojih prepiski sa ljudima koji su je upozorili da je žrtva internet prevare.

– Molim te da podeliš ovaj profil da svi prijave jer deli račun za donacije, a krije se iza tvojih fotografija. U pitanju je stranica za decu iz Pančeva, a koristi tvoj lik i delo za promociju. Očigledno je da je u pitanju prevara – piše u poruci koju je dobila manekenka.

Sofija je apelovala na svoje pratioce na Instagramu da prijave ovaj nalog, što je i ona uradila.

Poznati na meti Nina Badrić i Rade Šerbedžija zl**potrebljeni.

Nedavno je i lik Nine Badrić iskorišćen za promociju preparata za mršavljenje, zbog čega je morala da reaguje i upozori svoje pratioce da nije pristala da učestvuje u kampanji.

Takođe, i Rade Šerbedžija je nedavno upozorio svoje prijatelje na Fejsbuku kako je neko napravio lažni profil s njegovim imenom i fotografijama i da obaveštava ljude da su dobitnici nagradne igre, kao i da traži novac prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.