Rasta po**uvao djelo Đorđa Balaševića: To je smaračka muzika koja ne ide uz moj kredibilitet

Đorđr Balašević nas je napustio

Slavni kantautor pr**inuo je usled bolesti upale pluća i od tada veliki broj ljudi se oprašta uz njega na društvenim mrežama.

Svi su poštovali Đoleta i divili mu se, iako i nisu možda slušali njegovu muziku, voleli da slušaju njegove intervjue, jer je sa nekom posebnom emocijom pričao o svojoj porodici, ali i vremenu u kojem smo živeli i u kojem živimo, a koje i nije baš bajno.

Mnogi su se divili njegovoj ličnosti i niko nije mogao prosto da kaže ništa negativno o nekome ko ima takvu emociju, ali neki su se pre nekoliko godina i na to osudili.

Reper Stefan Đurić Rasta 2017. godine bio je član žirija šoua “Ja imam talenat” gde je ocenjivao mlade nade. Neki od njih su mu se predstavili, pevali su upravo Balaševićevu pesmu, a on ih je pohvalio jer im se svideo način na koji su otpevali numeru, dok Balaševićevu muziku nije voleo o čemuje otvoreno govorio u emisiji “Ami G Show”:

Bio je takmičar u “Ja imam talenat” i prepozano sam da je pevao Balaševićevu pesmu, ali mi se nekako neizmerno sviđala. Ja nekako nisam to ranije slušao, ne ide mi uz kredibilitet.

Ne kažem da je to loša muzika, ali meni se to ne sviđa, ali taj takmičar je tako lepo otpevao da je to zvučalo kao neki polu R&B, a ne ono sa govorom.

Mene Đole Balašević smara, kad čujem neku pesmu, ali sam se prosto oduševio kako njegova pesma zvuči u drugom aranžmanu – rekao je Rasta.

Pogledajte i snimak iz emisije “Ja imam talenat” gde je Rasta. još žešće opleo po muzici Đorđa Balaševića.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.