FILIP ŽIVOJINOVIĆ SNIMA FILM I SERIJU: Priji nije dao ulogu, ali zato je ovaj glumac dobio glavnu

Filip Živojinović uskoro počinje sa snimanjem mjuzikla “Čudesna godina” u saradnji s režiserom Petrom Pašićem.

Jedna od glavnih uloga dodjeljena je Pinkovoj zvezdici Dariji Vračević, ali, iako su mnogi nagađali da će biti mjesta i za Filipovu ženu Aleksandru Prijović, pjevačica se ipak neće pojaviti u ovom projektu.

Živojinović je navodno odustao od ideje da jedna od uloga bude dodeljena profesionalnoj pjevačici, a kako Kurir prenosi, trenutno se pregovara sa glumicom Jelenom Stupljanin za jednu od glavnih rola.

U mjuziklu neće biti estradnih ličnosti, već su sve uloge dodjeljene glumcima koji imaju talenta i za muziku, a među kojima je i Ivan Bosiljčić, koji je dobio glavnu mušku ulogu. On će glumiti Darijinog ujaka.

Filip je prošle godine zajedno sa Petrom Pašićem osnovao producentsku kuću, a kako tvrde upućeni, u njihov prvi veliki projekat uloženo je čak milion evra. “Čudesna godina” počeće da se snima u aprilu. Izvor blizak Živojinoviću kaže da će film biti nešto između “Mulen ruža” i “Harija Potera”.

Na scenografiji se radi već godinu dana, a šiju se i kostimi i pripremaju specijalne animacije. Interesantno je da će veliki broj uloga imati žene, na šta je produkcija ponosna jer smatraju da u domaćoj kinematografiji nisu dovoljno zastupljene.

Inače, mjuzikl će dobiti i svoju seriju, ali će ona biti potpuno izolovana od filma i sa mnogo više detalja. Veliki dio scena se snima u Beogradu i Subotici, a premijera se očekuje na zimu ove godine. Inače, mjuzikl je dobio prvu nagradu FCS, a imaju i podršku Ministarstva kulture.

Filip nije mogao mnogo da govori o ovom projektu:

– Ne mogu da komentarišem još uvijek ništa jer nismo završili neke tehničke stvari. Kada se to završi, u narednih nekoliko nedelja, moći ću da iznesem detalje – poručio je Živojinović prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.