TRANSFER BLAMA: Maja Marinković PONOVO PONIŽENA, Tomović DOLIO ULJE NA VATRU

Žestoko na samom početku!

Četvrtak veče rezervisano je za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je “Gledanje snimaka”. Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima, ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih vodio kroz ovu noć.

Prvi video – klip koji su zadrugari pogledali, ticao se radio – emisije “Amnezija” gde je Rialda Karahasanović recitovala pesmu o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

Ovo je jako ružno i odv*atno. Bora je hteo da uzdigne sebe, a da mene ponizi. Ako je to Vladimir, ili Bora, jasno mi je.

Ovo je oma**važavanje po meni. Jako je ružno, ali ja neću sada da ub*jam ljude po kući, mene ne interesuje šta ko misli. Nisam ja kriva što je ova pesmica napisana – rekla je Maja.

Do juče si govorila da je Vladimir realan? – pitao je voditelj.

Ja sam njemu rekla da je ružno, on može da komentariše, ali sam mu danas rekla sve šta imam. Iskreno, mi smo bili u korektnim odnosima – počela je Maja.

Ona zna neke stvari – dodao je Vladimir.

On je rame za plakanje… – prokomentarisao je Čorba.

Da ti je Bora drug, on bi te pitao da li je ovo u redu, pa pročitao ako želiš. Maji Marinković, nikada ništa loše nisam rekao, niti sam je nazvao “k**vom”. Nazivali su te raznim imenima.

Sramota šta dozvoljavaš sebi u Zadruzi, sada mi je još veća sramota imati odnos na granici sa s*k*om – rekao je Vladimir.

Pa i ti se va*ariš i ljubiš po krevetima. Sve govori o vama, i ovašoj netrpeljivosti prema meni – odbrusila je Maja.

Danas sam saznao za tvoje mišljenje o meni, i sve mi je jasno – rekao je Tomović.

Nisam ja kriva što si ti tu*ao ženu. Ja tebe nikada nisam uv*edila, niti te nazivala, bila sam korektna. Ti samo imaš potrebu da svaku ženu poniziš – rekla je Maja nakon toga.

Žao mi je što jedna osoba nije ovde, koja je svesna i koja je Majina ozbiljna podrška bila, dok je bila iskrena, a ona je sada protiv Maje. Ona je nju pozdravljala sedam miliona puta – komentarisao je Tomović.

Ja nikoga ovde ne vre*am i ne mrzim, neka me komentarišu, briga me – objasnila je Maja.

Slušao sam snimak. gde je Janjuš objavio snimak sa tom devojkom. Da li Maja zaslužuje, da sada, kada je ostao sa njom, zašto on ne ulazi u vezu sa njom? – komentarisao je voditelj.

Ma neće sa njom – rekao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.