Kulićka tvrdi da Višić planira da se ženi s njom: Udajem se za Danijela Ima aždaju u ga*ama

Prvo sam mislila da je g*j, ali, da prostiš, tvrd je, lakovan i lepo zapakovan, poverila se Miljana Stefanu Kariću.

Miljana Kulić trvdi da njen novi dečko Danijel Višić ne želi prolaznu avanturu, već ima ozbiljne planove s njom, a ona je, nakon što je izmerila veličinu njegove muškosti, rešila da se uda za njega.

Sta**eta iz Niša je prethodnih večeri napadala manekena da imaju s**s, ali ju je on odbijao, suzdržavajući se i ne padajući pod njen uticaj.

Ipak, Miljana se poverila Stefanu Kariću da je uspela da ga uzbudi i proceni kakav “ponos” ima njen novi dečko.

Šta se dešava s vama? On nešto hoće, pa neće. Ponaša se kao da te se plaši. Kao da je, nedajbože, nastran i voli momke – pitao je Karić Miksi, a onda se ona otvorila:

On je meni rekao da ne želi da me izje*e i da me šutne u dupe, kao što radi ostalim ku**ama. Održao mi je lekciju da planira da se ženi sa mnom.

Volela bih da se udam za njega, ima sve atribute da mi bude muž. Nisam ja kurva da se j**em u rijalitiju. Nikola je pričao da je ho**lac, a ja morala da proverim i pipnem – kad ono aždaja. Veliko i debelo, diglo se na mene.

Dok se hvalila Kariću, Kulićka je sve vreme rukama pokazivala dužinu i veličinu Danijelovog ponosa.

Da ne bljuje vatru možda – zadirkivao ju je Karić, a ona je nastavila da opisuje u svom stilu:

Da prostiš, ovoliki, tvrd, lakovan i lepo zapakovan.

Podsećanja radi, Danijelova mama Danijela je izjavila da joj se gadi sve što njen sin radi s Miljanom Kulić, a onda se nadovezao i njegov brat Alen, koji je poručio da će ga se cela porodica odreći ako nastavi da ih bruka i blamira s osobom kakva je Miljana Kulić. Kako će se Nišlijka ponašati kada sazna ove detalje, ostaje nam da vidimo.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.